Menyer
-
Forrett: Ovnsbakt ørret med persille og pepperotsaus
kr 179Per person -
Hovedrett: Indrefilet av storfe med søtpotetkrem og rødvinsaus
kr 399Per person -
Ølbraisert lammeskank med sesongens grønnsaker.
kr 320 -
Hovedrett: Stekt andebryst med sjalottløkompott
kr 389Per person -
Hovedrett: Ovnsbakt kveite med ertepure og bakte tomater
kr 379Per person -
Creme Brulee
kr 110Per person -
Eggerøre og Laks
kr 89Per person -
Gresk salat
kr 60Per person -
Ribbetallerken med tilbehør
kr 330Per person -
Juletallerken
kr 365 -
Pinnekjøtt tallerken
kr 425 -
Lutefisk tallerken
kr 359 -
Rakfisk tallerken
kr 269 -
Jule riskrem
kr 79Per person -
Hjemmelaget karamellpudding
kr 110Per person -
Kabaret / Aspik
kr 49Per person